maanantai 22. huhtikuuta 2013

Vinkkejä päiviin!


 Muutamat päivät on nyt kulunut näiden merkeissä ;
Sorsia ihmetellessä, onnellisena kun sukeltelivat tekolammessa
jonka siis sulanut lumi oli muodostanut lähipuistoomme :)Kiikkuessa lämpimässä kevätsäässä. Saa Pyry
äidin ja isänki nauramaan tällä menolla!

Vaunuillessa. 


Näiden lisäksi keittiön lieden ääressä oon valmistanut pakkaseen Pyrylle pitkäksi aikaa ruokia. Nyt iski sitten fiilis et ku aina vain noita samoja asioita tehdään, lenkkiä ja kiikkumista, että olisko jollakin antaa vinkkejä että mitä muuta me voitas tehä? Pyry kun ei itse vielä etene oikein mihinkään, eikä käsillä osaa vielä hirveästi mitään tehdä. Jotain uutta ja ihmeellistä? Äitille meinaan iskee vähän asioiden toistamisessa kyllästyminen ;)
Eikä viittisi kaunista päivää viettää sisällä. Tää on jo niin nähty. Samat seinät vuodesta toiseen. Talvihorroksesta kun juuri on herännyt niin tekemisenvimma on mitä suurin!

PS. Pyryn  "tavupuhuminen" on siirtynyt tavusta papapapapa tavuun iiiiiviiiiiiiiii viiiiii viiiiii! Eli isänsä lempinimen toistamiseen ;)

9 kommenttia:

 1. Hei, Menkää MLL-perhekahvilaan jos teillä on lähellä semmoisia. Meillä oli muskarikin siellä ja vaikka oli vauva niin innoissaan katseli muita lapsia ja nautti selvästi. Muutenkin paljon toimintaa ja seuraa kahvikupposen ääressä samalla myös äidille.

  VastaaPoista
 2. FB:n 875grammaa-sivujen kautta tänne eksyin.....Ei voi muuta sanoa kuin, että söötti on Pyry ! <3 Voimia kovasti arkeen !! Poikkean varmasti toistekin. ;)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Minäkin eksyin tänne sieltä 875 grammaa -ryhmästä ja alankin seuraamaan teidän elämää ja kuulumisia mielenkiinnolla. Meillä on lähes samanikäinen tyttönen (syntynyt 16.2.2012) ja on kiva seurata lähes samanikäisten naperoiden menoa ja meininkejä.

  VastaaPoista
 4. samalta sivulta minäkin tänne löysin ku edelliset. Jään ehdottomasti seuraamaan. Teillä on kylla maailman suloisin lapsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta sivulta minäkin löysin tänne! Down lapset / ihmiset ovat ihania <3 <3 <3 Hän toi auringon teidän luokse! Todella suloinen!!!

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)