tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hymy ja k4

Aamulla soitto teholle klo 7: Hoitaja kertoo että Pyry nukkunut koko yön. Uudet hiilimonoksidiarvot otettu ja ne on kunnossa. Happikin alkaa pysymään jo huippulukemissa ja hengitys pelittää erinomaisesti verrattuna iltaan. Keuhkokuvat otettu. Nestettä siellä tuntuu riittävän ja rohina on kovaa. Ehkä huomenna teholta pois.
Onneks jo huomenna. Ja uni jatkuu vanhemmilla puolille päivin.. :)

Klo 13.30 tehon kelloa soittaen. Hoitsu kertoo Pyryn tulevan kohta oikealta nurkan takaa pois. YLLÄTYS! Sieltä Pyry saapuu ja matka k4 osastolle alkaa.
Virkeä pieni poika joka väläyttää heti hymyn vanhemmille.
Osastolla sitten jutellaan lisää Pyryn voinnista. Kaikki oikein mallikkaasti. Keuhkot vaan melko pahan kuuluisesti rohisee. Se ei haittaa. Siitä selvitään. Sitkeä pieni mies.
Äiti kaivaa kameran esiin ja Pyry ottaa samantien normaalin kuvaus ilmeensä ; leveä hymy!

Kaikesta minä selviän. Olen pieni poika,  täynnä äidin ja isän suurta rakkautta. Olen niin rakastettu että taistelen kovasti ja eniten! Olen täynnä elämän iloa! Olen niin hyvissä käsissä että kohta minä jo vipellän kovasti menemään! Tehokkaammalla sydämellä. Päivä päivältä enemmän ja enemmän.
Pieni poika kestää ja kestää.

Kaikki on siis hyvin. Äiti on tyytyväinen. Isä on tyytyväinen. Hymy loistaa pitkälle. Läpi lastenklinikan. Hei,  me selvitään! Vaikka eilen oli epäilystä. Tänään ei. Tänään loistamme! Ihanaa!

Pyry on paras!

13 kommenttia:

 1. Ihana kuulla hyviä uutisia sieltä! <3 Pikaisia toipumisia pikkuiselle <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava toipumiskyky teidän pienellä miehellä. Tuli kyyneleet silmiin, kun näin tuon hymykuvan, ihanaa, että Pyry on päässyt pois letkuista. Ja nyt nokka kohti uusia seikkailuja kera korjatun sydämen. Ja tsemppiä toipumiseen edelleen!

  VastaaPoista
 3. Ihana Pyry!
  Eräs tuttavani oli töissä lastenosastolla sairaalassa ja hän kertoi, että downit olivat kaikkein reippaimpia ja iloisimpia potilaita! Valloittava ominaisuus <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista uutisista. Tulipa kyllä hyvä mieli kun näki pyryn valloittavan hymyn :)

  VastaaPoista
 5. Superhienoa! Nyt turbovaihde paranemiseen ja iloa jokaiseen sydämenlyöntiin! Olette olleet ajatuksissa. T:Emman äitee

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana pieni poika teilla ja alyttoman reipas!! voimia toipumiseen! :)

  VastaaPoista
 7. Hienosti on toipuminen alkanut, itse saman kokeneena... päivä teholla, siitä se sitten lähtee ja kohta on poika taas oma valloittava itsensä, oikea hymy poika! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille =) äiti on onnellinen!

  VastaaPoista
 9. Voi miten suloinen taistelija teillä siellä on.
  Kaikkea hyvää teille jatkoon. <3

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)