maanantai 1. heinäkuuta 2013

Saarimökkeilyä

Viikonloppu oltiin mökkeilemässä ystävien kanssa. Reissu meni oikein loistavasti! Saunottii, uitii ja nukuttiin tosi hyvin! Pyry nukkui pitkästä aikaa yöt läpeensä :)
Harmittamaan jäi kun ei muistanut ottaa kuvia yhtään! Muuta kuin poistumisen ohessa venereissulta. Olin niin mökki fiiliksissä että puhelin oli kokoajan äänettömällä huoneessa :)
Teki hyvää. Vaikkakin todella paljon pohdin tulevaa leikkausta. Jotenki itku silmässä aina meen nukkumaan. Joka asia muistuttaa mua tulevasta. Noh, 2vkn päästä ollaan jo voiton puolella. Toivottavasti.

Tiistaina matkaamme viroon päiväristeilylle ystäväperheen kanssa! Ihanata :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa raapustus ja yrittää saada unta. Olla miettimättä liikoja ja ristiä kädet ja toivoa parasta.

Onni on oma lapsi. Vaikkakin se oma sydän on nykyään oman ruumiin ulkopuolella. Tuossa pienessä tuhisijassa <3


9 kommenttia:

 1. http://www.hs.fi/ihmiset/a1372737337518?jako=da74cd8bbdc97f8f9add9f9c8551507f&ref=fb-share

  En tiedä, ootko jo ehtinyt tämän lukea :) Mutta aivan ihana teksti omasta mielestäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä huomasin tämän! aivan huippu ihana teksti! :D

   Poista
 2. Hei Hanski!Muistatko kun nähtiin Kokkolassa ja kerroin,että seuraan blogiasi ja ihanaa pikku Pyryn arkea :) Mulla on itsellä 1,8 kk Aatos poika..puhuimme jtn lapsistamme nähdessämme Kokkolassa..Pyry on todella ihana poika mitä olen blogiasi seurannut ja olet todella etuoikeutettu noin suloisesta pikku miehestä! :)Olen itse myös etuoikeutettu kun saan olla äiti,se on ihaninta maailmassa! Mulla ei ole blogia itellä,mutta löydyn facebookista jos haluat laittaa kaveripyyntöä tulemaan? :) Pidän todella peukkuja Pyryn tulevaan leikkaukseen,me pidämme Aatoksen kanssa kumpikin :) -Reetta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä sut! laitappas sie mulle kaveri pyyntöä ku mä en muista sun sukunimee :D mä olen sielä nimellä hanksi kivinen!

   Poista
 3. Niin ja mitä tohon äskeseen vielä,että Aatos on tosiaan 1v ja 8 kk eikä 1,8 kk..iso poika jo :)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Omalla pojalla oli sydänleikkaus keväällä ja olo oli just samanlainen kuin mitä kuvailit. Siis ennen leikkausta. Tai ensimmäsitä annettua leikkausajankohtaa. Lastenklinikan teholla on niin paha tilanne ollut koko kevään että meillä jouduttiin leikkausta siirtämään ja vaikka oli ns. kiireellinen (ei kuitenkaan hengenvaarallinen) tilanne ja leikkaus olisi pitänyt suorittaa kuukauden kuluessa niin meillä meni kolme kuukautta ennen kuin leikkaus päästiin suorittamaan. Ja kaikki meni hyvin. Hoito oli hyvää ja vaikka tuntui etten voi poikaa jättää niin kun oli pakko (alussa teholla ja sitten osastolla tarkkailussa) niin yöt siellä meni pojalla hyvin. Emme saaneet olla osastollakaan yötä silloin 10kk pojan kanssa kun poika oli sijoitettu tarkkailuhuoneeseen. Mutta varaudu siis siihen että leikkausaika voi siirtyä. Voimia ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. edelliseen lisäyksenä että tarkoitus ei ollut ahdistaa lisää. En itse ollut vaan valmistautunut siihen että leikkaus voi siirtyä. Kaikkeen muuhun olin kyllä valmistautunut ja valvonut useampia öitä. Ihan turhaan. Mutta oikein hyvin ymmärrän sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon kanssa kuullut näistä siirtymisistä! Ja jotenkin typerää nyt kun aivan täysin oon elänyt nyt sille päivälle milloin se on sovittu. toivottavasti en joudu pettymään! Ihana kuulla että siellä on joku pieni prinssi selvinnyt siitä huolella :)

   Poista
 6. Pyry on aivan mielettömän suloinen ja kaunis lapsi :) Aina tulee hymy huulille kun tätä blogia lukee! :) <3 Tsemppiä ja voimia leikkaukseen :)

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)