perjantai 12. heinäkuuta 2013

Tutustuminen lastenklinikalle

Tänään käytii tutustumassa ensi viikon majapaikkaan ; lastenklinikan sydänosastolle ja teholle. 
Verikokeita Pyrystä otettiin paljon ja muitakin. Hirveän reipas poika, vaikka päivä oli hullunmyllyä ja päiväunetkin sai oottaa.
Painoa löytyi 8.680kg ja pituutta 73.3cm. Hidastunut kasvu mutta millejä silti  tullut muutama :).
Pyry jäi sitten osastolle nukkuun, ku me vanhemmat suunnattiin teholle ja tapaamaan leikkaava kirurgi. Voi luoja että tippui iso kivi sydämeltä kun tapasin hänet! Kerroinki sen että on iha eri fiilis saattaa oma lapsi toisen käsiin kun tapaa hänet eka. Oli  oikeasti tosi ihana tyyppi, sellainen juuri mitä kirurgin pitääkin olla! Huumorintajuinen ja rento! Ei läheskään enää niin ahdista tuleva. Noh ehkä se vähän kun pojan sydän pitää pysäyttää n. 10minuutin ajaksi, että se saadaa korjattua. Se kuulostaa aika hullulta.

Nyt siis viikonloppu rentoutumista. Häät ja rippijuhlat. Maanantaina sitten alkaa pitkä hoitojakso. Raskas varmasti, mutta eiköhän tästä selviä.

Tänään kun ensimmäinen päivä pitkästä aikaa on etten ressaa ni tottakai se vetää kurkun kipeäksi. Ainahan se menee näin. Stressin päätteeksi kipeydytään.
Kunhan ei Pyryyn tartu.

Kuvassa huomaa hyvin sen että tää minun rakkaus ei paljoa ensi viikosta ymmärrä. Hymyssä suin hetkistä hetkiin. Otettava äitin oppia. <3

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille kaikille! Hengessä ollaan täällä mukana ja ihan varmasti kaikki menee hyvin! <3

  VastaaPoista
 2. Jännittävää varmasti, mutta luottavaisella mielellä seurailen täältä teidän tarinaa. Laitathan kuulumisia kun ehdit! Kaikkea hyvää! Terveisin Eva

  VastaaPoista
 3. Lähetän paljon enkeleitä ihanaa pikku Pyryä suojelemaan! Voimia teille kaikille.

  VastaaPoista
 4. Hyvin se menee, supertaitavia ovat, voimia odotteluun kaikissa vaiheissa!

  VastaaPoista
 5. Siskoni kuoli neljänkuukauden ikäsenä sydänleikkaukseen hänellä myös tämä syndrooma. Kyllä itketti lukea näitä juttuja..

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)