keskiviikko 28. elokuuta 2013

Äiti ottaa rennosti

Taas tuli se päivä viikosta kun malmin kotipalvelusta tultiin hakemaan Pyry hoitoon. Lähtivät puistoon. Äiti jäi pyykkämään ja auringonottoon. Tää on luksusta. Onneksi meille on tällainen mahdollisuus annettu.

Eilen oltiin Eemilin luona kokopäivän leikkimässä. Eemil hauskuutti Pyryä. Teki aina jotain hassua ja kummatkin nauroivat riemukkaasti! :)  ihania!

Pyrylle puhkesi toissapäivänä uusi hammas! Neljäntenä ulos tuli ensimmäinen poskihammas! Eipä siis ihmekkään et öitä ollaan valvottu ja päivät kiukuteltu.

Temperamentti hipoo jo huippuluokan lukemia. Potta pääsi yllättämään Pyryn, mottasi pientä lasta naamaan. P näytti potalle taivaanmerkit. Pottaa potkittiin ja hakattiin ja sille huudettiin ja itkettiin. Ei taida poika tajuta vielä että oli oma vika ;D
Muutenkin omat hermot on nykyään paljon koetukselle juurikin tuon temperamentin takia. Pyry on erittäin vahva persoona!

Viikonloppuna oltiin siskoni luona vierailemassa, siellä päästiin uiskentelemaan porealtaaseen ulos! Sehän oli aivan huippua! Pyry niin kovin nautti.

Joku kysyi jossain kirjoituksessa että miksi opetetaan pyrylle tukiviittomia. Vastaus kuuluu näin ; koska downien puheentuotto on hidasta, niin viittomat ovat apuna kommunikoinnissa. :)

Tulevana vlpna lähden lauantai päivää viettämään laivalle. Pieni päiväristeily, mutta sitäkin enemmän tarpeeseen tuleva. Pelottaa jo valmiiksi että kuinka mun käy, kun tuo vatsa on todella oireileva ja sitä tutkitaan parhaillaan että mikäkö siellä aiheuttaa kovia kipukohtauksia. Toivottavasti pian selviää syy.

Nyt rupean löhöämään auringossa ja nauttimaan omasta arvokkaasta ajasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)