lauantai 10. elokuuta 2013

Kuukausi leikkauksesta

Aika mennyt hurjaa vauhtia. Justhan me vasta panikoitiin leikkausta. Nyt se on jo pitkän ajan päässä menneessä elämässä. Ihanaa.
Pyry on palautunut leikkauksesta täysin.
Kovasti konttaa menemään ja nousee polviasentoon jokaista mahdollista tukea vasten.
Ruokahalu on entisellään ja ruokaa uppoaa ehkä vähän liikaakin. Harmikseen myös tuo refluksi on palannut. Just saatiin saunanpuhtaalle iholle ihanat oksennukset. :/

Pyry on kova poika hellimään jokaista vastaantulijaa ja moikkailee kaikkia,  tietenkin kummallakin kädellä yhtäaikaisesti :)
On myös oppinut nauramaan äänettömästi, koko kroppa vain hytkyy ja naama hymyssä, mutta ääntä ei kuulu :D

Kova on omatahtokin pojalla! Tietää varsin hyvin mitä sana: "ei"  tarkoittaa, mutta eiköhän asioita ole aina kokeiltava monta kertaa. Kieltosana saa vain tyypin kattoo sivusilmällä kieltäjää :D
Uusi ilmekkin on tullut, kulmien alta vihaisesti katsominen ja nauraminen sen päälle :)  ihana!
Päänpuistelu puolelta toiselle ärhäkkäästi on myös hauskaa!

Tässä oltiin juur viikon lomalla kokkolassa. Pyry ei nukkunut koko reissulla yhtään! Vähintää 4 kertaa tunnissa heräsi. Kotonakin sitten vielä yö meni valvoen. Viime yön sitten nukkui täydellisesti. Äiti nyt kuitenki sitten jostai kumman syystä heräsi useaan otteeseen tarkistamaan että poika hengittää ;) eihän sitä nyt voi vaa nukkua rauhassa!

Maanantai palaa arki taloon, herra I palaa takaisin töihin. Miten me muka osataan enää olla kaksin?
Arjen alun kunniaksi käytii tänää *la famiglia* - ravintolassa syömässä. Sen jälkeen manducareppuilemassa Iltakävely, mihin Pyry nukahtikin aika nopeasti. Siitä sitten saunomaan pitkästä aikaa koko perheen voimin. Nyt sitten pitää yrittää saada "vauva"  yöunille, mutta tuossa se pyörii ku hyrrä sängyssä  ja katsoo kulmien alta ;) (kuvassa näkyy).
Nyt teen jonku poppakonstin että pääsen soffan perälle leffailee kullan kainaloon :)

4 kommenttia:

  1. Ei voi kuin hymyssä suin katsella tuota lasta. Aivan uskomaton aarre teillä. <3 kiva kuulla että leikkauksesta toivuttu hyvin.

    VastaaPoista
  2. suloinen poika! oon jo kuukausia lukenut blogiasi :) minkäs ikäinen pyry nyt on!?

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)