sunnuntai 18. elokuuta 2013

Mukavata.

Tänään on ollut erityisen mukava päivä.  Vaikkakin viime yönä hiukan valvottiin kun Pyry meni niin tukkoon että oli pakko keskellä yötä nousta koko perheen ylös ja tultava nenäimurin kimppuun että sai poika taas henkeä.
Mahtavan iso hammas! :D

Ulkona on ollut ihan mahtava ilma. Kesäinen. Kohta sekin on jo ohi niin siitähän oli nautittava.
Tänään saatiinkin vieraaksi oikein erityisiä vieraita Porvoosta, ja oli oikein rattosaa!Kiitos!

Pitkästä aikaa lähdin yksin lenkille illan päälle ja kävin  sauvakävelemässä! Tuo yksin olo on nykyään erittäin tiukilla ni teki hyvää irtautua kaikesta! Pitää PAKKO ottaa ihan rutiiniksi päiviin.
Nyt I on frisbeegolffissa ja mä nautin hiljaisuudesta! Kerrankin sain tuon pojan ajoissa nukumaan. Yleensä menee 22-23 välillä ni nyt nukahti tasan kasi ;) Saa nähdä mitenkäs sitä nyt sitten nukutaan!
Pyryllä nykyisin nuo aamut on erittäin vaikeita! Lusikkaa huijotaan kun sitä yritetään laittaa suuhun, mikään ei maistu ja kaikki on muutenkin huonosti. Syynä vissiin hampaat! Niitä hän yrittää  kovasti tehdä mutta ei näytä siinä hirveän nopeasti onnistuvan. Jos sama kaava jatkuu ku ennenkin ni ens viikolla pitäis puhjeta sitten se neljäs hammas! Hope so. 
Eiliseltä vaunureissulta!

Pyryn liikkuminen edistyy päivä päivältä. Kovasti Pyry nousee kaikkia tukea vasten polviseisontaan. Ihan muutaman kerran täysin jaloille asti. Kontatessa välillä nostaa itsenä karhukävely-asentoon. Eli kädet maassa , pylly pystyssä ja jalat suoriksi! Kyllä hän kohta jotain uutta keksii! Ihan varmasti!

 Tuossa toissapäivänä kun lenkkeiltiin, niin muutaman lampun kohdalla Pyry nosti käden ilmaan ja mielestäni viittoi sanan "lamppu"! Siitä kun minä innostuin ni Pyrykin kikatteli onnessaan! Kotonakin muutaman kerran katsonut lamppua ja nostanut käden ilmaan. Ehkäpä sieltä ensimmäin erittäin tärkeä viittoma on opittu ;)
Pyry ei kuitenkaan vielä osaa näyttää missä on lamppu, tai jos kysyn niin kattoo vain hölmistyneenä mua.
Yksi uusi ymmärtäminen on ainakin tullut. Kun sanon Pyrylle nukkumaan mentäessä että "pää tyynyyn", niin Pyry sen pään siihen tyynyyn laittaa. Saattaa jopa rojahtaa polviseisonta-asennosta suoraa selälleen :D
kaverin luo lähdössä!

Temperamenttiä tuosta tyypistä löytyy päivä päivältä enemmän. Hirveät kiukunpuuskat saa jos ei äiti tajua ruokailutilanteessa lusikallisen sijasta antaa maitoa. Päätä ruvetaan viskoa puolelta toiselle ja huudetaan ankarasti. Vaipanvaihtotilanteetkin on nykyään erittäin haastavia. Nenän imuroinnistakaan ei nykyään tuu mitään jos siitä yksin yrittää suoriutua.


Voisin kirjoittaa taas vaikka mitä, mutta nyt jotenkin keskittyminen alkaa herpaantua kun kroppa haluaa mennä tuohon ihanan muhkealle sohvalle makuuasentoon ja lukemaan lehteä! Näin se on tehtävä, mitä kropan on tehtävä :D

Palataanpa!

3 kommenttia:

 1. Mahtava hammas! :) Pyrylle paljon paranemisia ettei tarttis imuroida joka yö!

  VastaaPoista
 2. Moi! Varmaan ekaa kertaa kommentoin vaikka oon jo aika pitkään lukenut sun blogia. :) Mutta nyt asiaan. Mietiskelin, että haluisitko tehdä postauksen siitä miten opetatte/opettelette noita viittomia? Mistä asti niitä ootte käyttänyt jne. Ois tosi mielenkiintosta kuulla siitä asiasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pitääpä tehdä postaus siitä! Kiitos ehdotuksesta :)

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)