maanantai 28. lokakuuta 2013

nutrausta ja uusia taitoja

Nyt on takana 8.päivä nutrausta. Päivät on menny ylä- ja alamäkiä. Huomaa että tähän mennessä olen elänyt syödäkseni. En siis ole syönyt elääkseni. Väärä taito.
Aina alakulon iskiessä ja omasta ajasta nauttiessa olen syönyt herkkuja tai mitä nyt ikinä käsiin on osunut.
Nyt kun sitä ei oo mahdollisuus tehdä niin välillä on jopa itku päässyt! Huutanut täällä pää punaisena että ei tässä elämässä oo mitään järkeä!  Mutta onhan tässä paljonkin..
Ajatusmaailma työstää uusia näkökulmia ruoan suhteen ja ne aion toteuttaa. Enää en palaa edesmenneisiin ruokailutottumuksiin. Enää en herkuttele joka päivä. Enää en napostele joka välissä. Enää en lappaa ruokaa suurimmalle lautaselle mitä talosta löytyy.

Menetetyt kilot ja sentit aion katsoa ensi maanantaina! Ennen kun menen sitten tiistaina parturiin! Tuo Parturi homma on vähän niinkuin palkinto mulle, siitä että olen silloin jo 2vk nutrannut yhtäkyytiä! :) Se on erittäin hyvä motivaattorikin. Perun sen jos ei hommat luista sinne asti :D.

Lenkkeillyt olen joka päivä ja se on ihan parasta hommaa! Tänäänki tuonne myrskysäähän oli pakko lähteä. Yhtään ei huvittanut, mutta kun avasi oven ni johan pisti heti huvittamaan! :) Se on samalla sielun hoitoa!


Nyt vaihdetaan puheenaihetta mun pieneen helmeen. Pyryyn.

Tässä ekana pari kuvaa. Hienosta hienosta taidosta joka sujuu päivä päivältä paremmin ja jopa lusikkakin pysyy välillä käsissä!

Tänään on myös ollu SE päivä kun on saannut tosissaan seurata perässä mitä Pyry tekee!
Hän on oppinut nousemaan jo seiniäkin vasten! Meinasi tiputtaa päällensä eteisen peilin! Kurkottelee uunin nappuloita!! Mutta pääasia että hän kehittyy!
Osaa seisoa oikeasti myös jo ilman tukea, ottaa nimittäin välillä laturin johdosta kiinni ja siinä seistä möllöttää, eikä edes itse tajua sitä että seisoo aivan ilman tukea :). Sivuaskeleitakin harjoittelee kovasti.Vieläpä kuule sellainen juttu! Mä meen soveltuvuuskokeisiin kuukauden päästä. Lähihoitajalinjalle.
Aikomuksena oli aloittaa iltapuolella opiskelu, mutta sitten kun aloin pohtimaan ni paljon parempihan se ois päivällä olla ja hommata Pyrylle hoitopaikka! Eka ajattelin sen takia iltapuolta että Pyry menisi tarhaan vasta syksyllä ja sitten vaihtaisin koulun päiväpainotteiseen. Mutta kun siellähän alkaa melkeen heti työssäoppimista ja ne on yleensä kuitenkin päivisin ni pakkohan mun on jokatapauksessa otettava se päiväkotipaikka!
Jotenkin niin hurjaa etten halua edes ajatella.
Kolmen kuukauden päästä kaikki voi olla ihan toisin.
Silloin sitä äksöniä vasta riittääkin päiviin.
Kamalaa ja kamalan ihanaa.


4 kommenttia:

 1. mä oon aatellu et pitäis itekki ottaa joku tollanen nutraus tai jotain kuuri luontosesti, et sais jotenki sen syömisen tasapainoon !:)

  Hienoja uusia taitoja Pyryllä, onnea niistä! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta taidosta ja zemppiä nutraukseen :)

  VastaaPoista
 3. Moikka. Olen uusi lukijasi ja piti tulla ihan kommentoimaan tänne. Olen tässä viikonlopun aikana lukenut blogisi läpi, ja koukkuunhan tähän jäin. Aivan mahtavasti kirjoitat. :) Ja aivan ihan Pyry! Sellaista tässä kuitenkin toivoisin että laittaisit blogisi blogilistalle, sieltä on vaan niin helppo seurailla kirjoituksia, eikä mikään kirjoitus jää vaan välistä?! Mutta hyvää jatkoa teille! :)

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)