torstai 6. maaliskuuta 2014

ArkeaArkeaArkea.Sitä tää elämä on. :)


Vaikka sitä ei itsellä olekkaan kuin yksi lapsi, aika kuluu silti nopeasti, niin nopeasti ettei kerkeä edes käydä tänne päivittelemässä päivien kuulumisia. Kyllähän aina tulen kertomaan ne pääjutut kuitenkin, jos jotain suurta tapahtuu. Mutta tää on ollut nyt vain elämää, kiireen täyttämää sellaista.

Synttärit ollaan vietetty. Vieraita kävi lähemmäksi 30. Ajattelin tänä vuonna päästä helpolla, ja tehdä vain yhtä makeaa synttäreille. Siinäpäs sitä makeaa sitten olikin, mahantäydeltä.
Sitten vähä täytyi ottaa pääjehusta kuvia. Jotenkin harmittaa, kun katselee muiden lasten vuosipäiväkuvia. Meillä ei sellaisia ole ollenkaan.
Kyllä noita kuvia riittää melkein joka päivälle, mut ei ollenkaan sellaisia "virallisia" kuvia. Noh, ehkäpä me pärjätään. Jäädään odottelee niitä päiväkotikuvia!

Päivät on muuten sujuneet mallikkaasti. Normaalisti puistossa liukumäkiä laskien ja pallon perässä kontaten. Mallikkaasti on mennyt myös yöt! Viimeyönä Pyry taas yllätti ja nukkui koko yön läpeensä. 9 tuntia unta putkeen. Jatkuispa näin!

Nyt on ollut muutaman päivän aivan ihanan keväinen ja aurinkoinen ilma ulkona. Siitä ollaankin yritetty sitten nauttia.
näin hienosti hän jo kiipeää!
Elikkäs, täällä sitä ollaan, mennään ja oleskellaan! Ei sen kummempaa. 

Loppuun vielä huikeaakin huikeampi video Pyrystä! Tästä se lähtee!

3 kommenttia:

 1. Pakko oli tulla kommentoimaan, että Pyry on aivan mielettömän ihana lapsi ja tykkään ihan huikeen paljon tästä blogista!

  Saanko muuten kysyä että mikä Pyryn toinen nimi on ? (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) pyryn toiset nimet on luukas oskari :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kiva nimi! Itsekin jos joskus pojan saan niin olen suunnitellut nimeksi Pyryä :)

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)