maanantai 26. helmikuuta 2018

Paljon onnea vaan...


Pyry täytti viikonloppuna 6 vuotta.  Aamulla me I:n kanssa lauloimme onnittelulaulun Pyrylle ja hän istui sen ajan ylpeästi sohvalla. Laulun lopetettua kiitteli meitä kovasti sanoen "ozz" ja avasi pakettinsa. Hienosti osasi myös sanoa "khyysi" ja näyttää kuutta sormea. 

Päiväkodissa juhlia vietettiin tietenkin jo perjantaina, jossa Pyry oli jakanut synttäripullat kavereilleen tyyliin; "kaverille, omaan suuhun, kaverille, omaan suuhun". Olikin mennyt monta pientä pullaa suuhun sen kierroksen aikana. :D

Järjestimme tosiaan syntymäpäivät Jaatisen Majalla, joka sijaitsee malminkartanossa. Se on vammaisperheiden monitoimikeskus. Loistavat isot tilat, josta löytyy hyvät peuhutilat lapsille.


Neljäsosa synttärivieraista pääsi paikalle, koska emme halunneet Kuun takia ottaa riskiä, että hän saisi taas jonkun taudin kun vielä kovin pieni on, niin emme päästäneet ketään itsensä kipeäksi tuntevaa ystävää paikalle. Silti meitä oli iso joukko.


Kuten kuvista myös huomaa,
 Pyry omaksui keskipisteenä olon oikein hyvin ja nautti täysillä saamastaan huomiostaan. Lauleskeli itselleen myös onnittelulaulua jatkuvasti uudelleen ja uudelleen.


Hän on kyllä täydellinen kuusi vuotias poika. Sillon kun hän haluaa, hän on hyvin reipas ja sen lisäksi hän on aina kaikki huomioonottava, iloinen, huumorintajuinen, auttava, tunteellinen ja leikkisä, jolta ei tietystikkään omaatahtoa ja itsepäisyyttä puutu.
Hyvä sekoitus kaikinpuolin. Hänen kanssa aika lentää, eikä takuulla tule tylsiä hetkiä. 

Ihana rakas!

Juhlapäivä oli erittäin onnistunut ja kaikille perheessä maistui seuraavana yönä pitkät unet!2 kommenttia:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)