torstai 15. helmikuuta 2018

Tukkoisen nenän pelastaja on NOSIBOO.


Tunnetusti meidän perheessä ei tukkoiselta nuhanenältä olla vältytty tänäkään talvena. Erityslapsena Pyry kuljettaa kotiin mukana jokaisen räkätaudin ja aina erittäin rajuna.

Tähän mennessä olen käyttänyt babyvac -nenäimuria kun tukkoinen nenä on sitä vaatinut. Erittäin hyvä laite sekin liman imemiseen nenästä, mutta imuriin kiinnittäessä erittäin kovaääninen kapistus. Ääniyliherkkänä lapsena Pyry on pitänyt päässä kuulosuojaimia ja silti se on ollut epämiellyttävää hänestä. Öisinkin tämä laite on ollut epäkäytännöllinen, varsinkin kun on enemmän lapsia, niin imuri heidät muutkin herättää. Ainakin meillä Pyry heräsi kun vauvaa joutui sillä imemään.

Netissä surffaillessa eteeni sitten tuli tuote nimeltä Nosiboo. 
Sehän oli pakko saada ja nyt se on meillä. Nenäimuri osottautui heti hitiksi meidän perheessä.
 Nosiboota on saatavilla kolmena (3) eri värinä. Sininen, vihreä ja vaaleanpunainen.Me valitsimme vaalean punaisen.


Näppärän kokoinen paketti. Imuri näyttää Nallelta ja se on pelkkää plussaa. Nallen korvista saa kivasti kiinni ja niistä on helppo kantaa imuri paikasta toiseen tai lapsi voi niistä pitää kiinni nenän tyhjennyksen ajan. 
Nenään menevä suutin on pehmeää ja taipuisaa BPA-vapaata muovia. Tuntuu mukavalta nenää vasten.

Tuotetta voi käyttää 2min kerrallaan, liika käytön ehkäisemiseksi. Sen jälkeen tuote on 50min "unitilassa" jotta turvallinen käyttö säilytetään.


Pyry oli heti innoissaan tutustumassa tuotteeseen. Imurissa on myös tehon voimakkuuden säädin, jos on vuotavampaa tuotosta niin säätimen voi kääntää pienimmälle teholle. 


Pyryheti alun alkajaiseksi alkoi itse sillä tyhjentää nenäänsä. Melko tyytyväinen tuotteen testaaja! Saaliskin nenästä oli hyvä.

Tässä vielä pieni videonäyte testaamisesta.Käytön jälkeen nenäsuutin ja suodatin poistetaan laitteesta ja pestään saippuavedellä. Helppoa! 

Näin yhden kerran kokeilujen jälkeen erittäin näppärän oloinen laite. Tämän perusteella ei lapsiperheillä tähän imuriin laittama raha mene hukkaan. Sitä voi käyttää muuten kaikki vauvasta vaariin, säästää nimittäin aikuisenkin poski- ja sivuonteloita kun ei voimakkaasti niistä paperiin.

... Ja mitä paremmin saa pienet nenät puhtaaksi limasta, sitä pienempi todennäköisyys on esim. korvatulehduksilla.

Kerron joskus toisen käyttökokemuksen jälkeen lisää tuotteesta.

Nosiboohon pääset tutustumaan lisää tästä.
Tilatessasi Nosiboon nenäimurin, voit käyttää             alekoodia'pyrytysta' niin saat nenäimurin                    hieman parempaan hintaan.

Tämä on ensimmäinen yhteistyöpostaus ja aivan täydellisen tuotteen kanssa sen pääsin tekemään. Suuri kiitos.

6 kommenttia:

 1. Wow ku Pyryllä on komee letti! Mitä hän tykkäsi parturoinnista?

  Postausta lukiessa tuli mieleen yksi lempiströmssäilyistä (eli Facen "Ei menny niinku Strömssössä." -ryhmään postattu juttu), jossa pienen, nuhaisen vauvan univelkainen äiti oli mennyt hakemaan apteekista NenäFriidaa, muttei muistanut sen nimeä ja kysyi apteekkarilta "sitä Räkä-Esteriä...?"

  VastaaPoista
 2. Ihmeen hyvin Pyry otti parturikäynnin vastaan. Tietty leikkurikoneen ääni pelotti mut ku äiti tsemppasi vieressä ni hyvin meni. :)
  Räkä-esteri on kyl loisto nimi 😝

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinkki! Meillä vielä flunssilta selvitty, pieni yskä oli vaan joulun aikaan.

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)