lauantai 22. joulukuuta 2012

tämä viikko kuvien muodossa

Lupasin päivitellä viikon kuulumisia kuvien muodossa. Tässä sitä tulee.


Käytiin vähän shoppailee Pyrylle vaatteita. Seppälässä kun oli ihan mahtavat alennukset! Nämä housut ovat kokoa 80! Ja pyry on vielä kivasti alle 70cm. Onhan nuo pitkät lahkeista mutta muuten ovat just sopivat! Ja aivan ihanat!



Se miten saan tehtyä ruokaa itselle ja Iivarille on tämä niksi näköjään paras! Puukauhoja vaan keittiön lattialle ni johan Pyry viihtyy!



Alettiin jonkin aika sitten opettaa Pyrylle lasista/nokkamukista juomista. Parhaiten sopii tästä tupperin nokkamukista! Ja oppi sen samantien ku siitä alettiin antaa :) Eli Tuttipullot tuskin nykyään on yhtään käytössä, vettä niistä vielä annetaan kun tarve vaatii. Antakaapas hyviä vinkkejä siihen että miten saisin poikaa opetettua itse pitämään mukista/pullosta kiinni juodessa? Nimittäin kun sen teen että laitan Pyryn kädet kii mukiin/pulloon ni pienesti hermostuu siihen ja laittaa visusti ja kauas sivuille kädet, ettei varmasti tarvi siihen tarrata :D



Tämä kirja löydettiin Fidasta! Maksoi 3,50e ja on ihan teipattu yltäpäältä, mutta miksi sitä summaa ei maksettaisi tällaisesta kirjasta! Pyryn yksi lemppareista! Siinä on kerta hauvakin! Ja minusta myös tuo poika on ihan Pyryn näköinen, yhtä pellavapäinen ja isosilmäinen ;)



Tämän "peppi"-nuken Pyry sai mun vanhemmilta ulkomaanreissun tuliaisina!Se on kans yks parhaista leluista, saa nimittäin repiä tuota oranssia tukkaa niin paljon kun huvittaa ;)



Kerrankin saan aikaseksi räppäistyä välillä yhteiskuviakin oman poitsun kanssa. Laadukkaitakin vielä kaiken lisäksi ;)




Tämä "ryömimislauta" on lainattu kavereilta naapurista, heilläkin on Down-lapsi, samassa kuussakin syntynyt kuin Pyry.
Tätä ollaan nyt eilinen päivä kokeiltu, mutta mutta...
Ehkä harjoitus tekee mestarin?
Pyry ei siis ole koskaan edes yrittänyt ryömimistä, vaan nousee aina konttausasentoon, ja tässä tulosta harjoittelusta. :D Onkohan tämä siis ihan turhaa yrittää edes koska tosiaan ei edes yritä ryömimistä?



Pyry on tähän asti syönyt aina bumbo-tuolissa. Nyt sitten torstaina tilattiin lastentarvikenetistä tämä alla oleva syöttötuoli. Pyry ei osaa istua, muutakuin tuettuna. Ehkäpäs se pian oppii oman tyylinsä.



Että tällaista :) Tänään oon siis itse siivonnut talon lattiasta kattoon! Odottelen että Iivari ja Pyry tulee kotiin ja Pyryn Saana-kummikin tulee meille saunomaan! Ja tietysti katsomaan kummipoikaansa! Eli tästä on hyvä aloittaa ilta!

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :)

    Meillä poika oppi juomaan tuosta tupperin nokkamukista kanssa ihan heti ja ei tykkää käyttää kahvoja ollenkaan eli pitää kiinni ihan vain mukin reunoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö ooo ihana pieni mies! :) voi kun meilläkin pitäis edes mukista kii ;D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihana toi Hra Tomera kuva (nokkamuki kuva). Aivan mahtava ilme =)

    VastaaPoista
  4. Meidän poika kanssa extra kromosomilla varustettu :) ja hän oppi pitämään itse mukista/pullosta kiinni vasta 3v Istumaankin vasta ilman tukea 1,5v, ryömimään reilu 1v. Jokainen oppii ajallaan. Mutta ihana poika teillä

    VastaaPoista
  5. Hei kivaa kun sulla on blogi :) oon pyryn kuvia katsellu fb yhteisössä ja miettiny monesti että meidän miehessä on hirmuisen paljon samaa näköä! Akseli on nyt ihan just 6kk. Extra rakkauskromosomi hänellä myös :) aksulla on kamala tarve päästä ryömimään mut vielä ei oo onnistunu vaikk yritys kova onkin. Myös ilman tukea istumista harjoitellaan aksun kovasta tahdosta johtuen ja kovasti myös höpötellään ja kaikelle nauretaan:) ihania nämä muruset ovat. Meidänkin ensimmäinen lapsonen. T: henni 23v ja aksu
    Niin ja meidän 1kkkestäny flunssa lähti kun hankittiin ilmankostutin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on myös tuo ilmankostutin :) Mä yritin Akselin kuvia löytää yhteisöstä, löysinkin yhden, missä Akseli on 3kk, ja pientä samaa näköä jo siitäkin löytyi :)

      Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)