lauantai 4. toukokuuta 2013

flunssaa ja tulehdusta


Pyry sai tuossa viikko sitten ärhäkkään flunssan. Äänikin on pois ja yskittää. Onneksi ei olekuumetta, ja menokin on oikein kova! Jaksaa jopa kikatella :) Lattialla harjoitellaan edelleen kovasti eteenpäin menemistä ja istumaan nouseminen onkin jo oikein sujuvaa.



Vappu meni kotona, siskolla ja mummilassa kyläillen. Vappupallokin piti käydä Pyrylle ostamassa! Smurffiina oli musta just nii Pyrylle tehty, mutta P pelkää sitä ihan hirveästi! Se on varmaa vähän liian iso. Kaksinkertainen melkein Pyryyn verrattuna.
Yöt Pyry on melkeenpä valvonut viimeisen kuukauden aikana. Nyt parina yönä selvästi taas unet parantunut. Viime yönä jäpä nukkuikin jo 21-10. 3x vaati vain yön aikana tuttia suuhun. :)










Pyryllä tulehtui myös varvas tosi pahasti. Sai antibioottirasvan sitten siihen ni mätäähän siitä alkoi sitten irtoamaan. Nyt vain säännöllistä varpaan puhdistusta ja rasvaamista. Lääkäri sanoi ettei näin kovaa tulehdusta oo ennen näin pienellä nähnytkään. Kummakos tuo kun kokoajan varpaita potkii maahan lattialla makoillessa. :/ Mitenkäs senkin sitten sais lopettamaan?





Itsellänihän polvi tähystettiin tiistaina. Sieltä poistettiin tulehtunutta nestettä ja vaurioitunutta rustoa. Kyynersauvat voi pikku hiljaa jättää jo pois käytöstä ja lääkkeet myös. Lenkille ei vielä pääse lähtemään.
Kirurgi väitti myös että ensi talvena jalkaan tehtäisi isompi operaatio. On kuulemma lumpio päässyt liikkumaan siellä niin paljon väärin että on sääriluu ajanmittaan päässyt vääntymään ja on alkavaa "länkisäärtä" näkyvissä. Elikkäs silloin sitten sääriluusta poistettais palanen ja luuta suoristettaisi + eturistisidettä leikattaisi ja kiristettäisi jne. Monen kuukauden toipuminen. Mutta katsotaan että miten asia etenee. Voi olla aika rankkaa tuo toipumisaika.  Asia kerrallaan.


Nyt Pyry on kivasti päiväunilla ja ajattelin ruveta itse pesemään ikkunoita että näkee uloskin ;) Ilta menee sitten mm-jäkistä seuraillen. 

Enää muutama päivä niin I:llä alkaa isäkuukausi ! Ihanata.

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Meillä kanssa potkitaan varpaita kovaa lattiaan, ihan pienestä asti, mikä lie siinäkin :D Fyssa sano että hyvä kun liikuttaa jalkoja, mutta kyllä nuo varpaat kärsii selvästi. Oon ruvennu pitää kunnon tossuja sisällä niin jos varpaat siten ottais vähän vähemmän osumaa :)
    Muutenkin tyyppi ryömii kyllä, mutta koko ajan sais olla kävelyttämässä, huoh oma selkä ihan muussina!

    T: Henni ja Akseli

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)