torstai 16. toukokuuta 2013

Pyryn uusi takki!
tää jätkä ois nii hyvä malli!






Puheterapeutti oli tiistaina. Vaikkakin piti olla fysioterapeutti. Itse en ollut mukana. Pyryn ja Isin oma hetki. Puheterapeuttia Pyry oli pussannut eka käteen, sitten poskelle ja heistä oli tullut hyvät kaverit :) Oli paljon saanut poika kehuja! Syöminenkin sujuu loistavasta, suun motoriikka siis toimii oikein mallikkaasti!
Keskiviikkona oli sydänultra. Eteisväliseinässä oli n.1,6cm aukko, joka operoidaan sitten heinäkuussa vissiin. Ainakin alustava aika on sinne. Pyryltä otettii paino ja pituus; 8,6kg ja 73cm. 3kuukaudessa siis vain hieman kasvanut. Sydänvika siis vähän hidastaa tahtia. Mutta kuitenkin kasvaa! Se on jo positiivista. Nii ja joo, on tainnut nyt vihdoin ja viimein Pyryn kyynelkanavat avautua! Eli näyttää siltä et niitä ei sitten tarvikkaa operoida sydänleikkauksen yhteydessä! Jihuu!

uusin villitys!Pussailee ketä ja mitä
tahansa! <3 tässä kohteena oma vauvakuva <3
Vihdoinkin viime yö tuli nukuttua hyvin! Heräsin ite 7ltä katsomaan että hengittääkö P vielä kun ei ollu kertaakaan herännyt! Siellähän se pylly pystyssä nukku :D <3 On kyllä ollut tänään niin levännyt olo että oiskin aina tällaista!

Kohta saapuu veli ja hänen vaimoke meille. Ihanata! Huomenna heillä suunta etelään ja meillä "pohjoseen" ;) Sillä reissulla sitten viivytäänki hetki ja kirjoittelu saattaa hieman hidastua. Mutta niinkuin viimeksi lupasin ni laitan silloin tällöin lomakuvia tulemaan reissun päältä! 
Ihan huippu ilma ulkona! Nyt kun kämppä on buunattu ni lompsin ulos ja oon siellä loppupäivän! Illalla sitten saunotaan ja hurrataan suomi voittoon! 
Toivotanpa näissä merkeissä oikein rattosat tulevat kesäpäivät kaikille! <3



Shoppailemaan lähdössä ;)

5 kommenttia:

  1. On kyllä ihana posettaja!:)

    VastaaPoista
  2. ja minne on hävinnyt se ihana runo "että jostakin kaukaa hän on tänne saapunut"? :)

    VastaaPoista
  3. Tyylikäs pikku hurmuri! :) Mistä tuo takki on? Tosi magee!

    VastaaPoista
  4. Oi kun ihana pienokainen :)

    http://justbabythings.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)