keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Reissussa osa2

Nyt on jo lomaa menny reissussa puoltoista viikkoa! Saman verran on jäljellä :) lämpöä on riittänyt. Nytkin mittari näyttää +24.5c :) rusketus on jo mukavasti iholla ja näyttää siltä melkee et ois jossai etelässä oltu!
Pyryllä onneksi silmätulehdus alkaa pikku hiljaa olemaan voiton puolella. Lääkäri totesi että on virus peräinen kun ei antibiootit purru! Ollaa silti niitä annettu, ei niistä kuulemma haittaakaan ole. Rauhoittaa silmää. :)
Yöt on Pyryllä menny kontaten, toissa yönäkin Pyry löytyi oven vieressä nukkumassa, sinne oli kontannu ja nukahtanut ;)  Nukkumaan mentäessä ei meinaa rauhoittua millään. Saa sellaiset 4krt nukuttaa aina uudestaan kun herää aina konttaamaan silmät puoli ummessa :D hauska jätkä!
Tukea vastenkin on jo muutaman kerran noussut! Niin hänkin vain oppii kokoaja lisää ja lisää! Pienessä ajassa paljon tapahtunut!
Paljon on mulla tullut käytyä kaupungilla. Käsiin on tarttunut esim. Pyrylle spiderman lippis ja mulle ihana ihana mekko! Kuvassa vähän mekon kuosia teille kuvasin ;)  näyttää just multa :D
Näkyy niissä myös lippis ja pyryn uimahetkiä :)
Tänään siis nautitaan taas auringosta!


2 kommenttia:

  1. Hauska jätkä tosiaan kun löytyi ovelta nukkumasta:) Hyviä uusia taitoja Pyry oppinut, äiti saa mennä kovemmin perässä;)Ihania lomakuvia ja ihanaa lomanjatkoa!<3

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen poika <3

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)