maanantai 13. toukokuuta 2013

Halo!

Pe-La vietin siskoni luona yksin.
Oli ihana nauttia vapaa-ajasta.
sitä kaipaisi kyllä ehdottomasti lisää!
Jotenkin viiminen vuosi on mennyt
täysin Pyryn ja kodin ehdoilla.
 Omasta jaksamisesta
piittaamatta. Onko väärin myöntää että
toinenkin päivä vapaana äitiydestä ei ois pahaa
tehny? Ehkä taas joskus. Pystyi antaa itselle sen
oman ansaitun ajan. Mutta olihan
se ihana palata tän yhdenkin päivän jälkeen
takaisin sorvin ääreen <3
Tää asento on nykyään aika normi
asento Pyryllä, omassa sängyssä. Istuminen
kun on nykyään niin kivaa, kun siihen itse päääsee
nousemaan, ni unistakaan ei tuu enää öisin, eikä päivisin
mitään. Tässä puuhastellaan tyynenrauhallisena itkuhälyttimen
kimpussa :D

Ihanaakin ihanampi äitienpäivä pyyhkäistiin
käyntiin näiden ruusujen voimin, ja kupilla kahvia,
jonka tietysti sain sänkyyn asti :)
Nousinpas vasta puoli 11 sängystä!
Muutenkin päivä meni mukavasti
"anoppilassa" .
 Illan päälle kävinkin sitten pitkällä
lenkillä kakkukalorit polttamassa ;) 



Äitienpäivä tyyliä! Uusi Vaahteramäen Eemeli :D
Mitä ihanin pikkumies!On onni olla äiti.





Pyryllä ei oikein nykyisin unet maistu öisin. Heräileepi sellaset ainaki 10x yössä. :/ Aiankin muistaa illalla kipulääkettä antaa niin sitten selvitään parilla heräämisellä! Oisikohan syynä sitten tuo uusi hammas, joka ei täysin vielä ole päässyt ulos ikenistä ja joskos sinne tulis kerralla sitten toinen ja kolmaskin! Eli nyt vaan helpottamaan öitä lääkkeellä jatkossakin! Ettei nyt tarvi tämän takia talon valvoa.

Huomenna on Pyryn fysioterapia. On varmasti tyytyväinen terapeutti näkemäänsä. On niin hyvin edistynyt motoriikassa tämä poika!Isän ja Pojan yhteinen retki. Minä menen poistattamaan tikit polvesta! Voitte olla varmoja että sen jälkeen lämpenee sauna! Sinne kun en ole pariin viikkoon päässyt niin ihan varmasti saunon huomenna koko päivän :D Addiktoitunut.

Keskiviikkona on sitten sydänultra. Ehkäpä saamme varmennuksen leikkauksen ajankohdasta. Toivottavasti päivä ei sen jälkeen sitten tule muuttumaan.  Saatais sekin asia pois alta. Hui.

Nyt on siis melkein viikko jo lusittu I:n isäkuukautta. Vielä 5viikkoa jäljellä. Toivottavasti tahti hidastuu, muutenhan tässä ei ole keretty mitään tehä jos seuraavatki viikot menee näi nopiasti! Paljon tekemistä on suunnitella ja voin jo nyt kertoa että tämän kirjoituksen jälkeen voi tulla hetken tauko kirjoituksesta. Mutta lupaan laittaa kuvamuodossa kuulumisia tulemaan! Paitsi; kyllä mä sydänultran ja fys.ter kuulumiset vielä kerron ennen todellisia kiireitä ;)

On muuten ihanaa ku on niin lämmin! Näin se kesä tuli! Luonto kukkii väreissä ja ulkona tarkenee topeilla ja sandaaleilla. Ehkä voisinkin tästä lähteä käymään pienellä lenkillä. ;)





1 kommentti:

  1. Hei!

    Löysin sivusi 875g:n kautta.. ja voi kun teillä on ihana pikkumies! Meillä on puoli vuotta nuorempi poika, "tavis", mutta kun kattelee Pyryn kuvia ja touhuja, niin samanmoista touhua on :D Valvomiset ja hampaiden tulot vaivaa kans... ja äiti kaipaa välillä lomaa ;) Just viime yönä nukuttiin vähän paremmin ja kyllä sen eron huomaa hyvin nukutun yön jälkeen. Jopa sen yhden. Erilaisuudesta oon sun kanssa niin kovin samoilla linjoilla. Musta tämä sivusto osoittaa hyvin, että erilaisuudesta huolimatta, enemmän on yhteistä! Sen kun muistaisi "tavikset" keskenäänkin, vältettäisiin moni typerä riita ja kiusaaminen... meillä on kouluikäisiäkin lapsia ja erilaisuudesta puhutaan päivittäin. Jokainen meistä on erilainen ja ainutlaatuinen, just oikeanlainen <3 sanoi kaverit mitä vaan.. Se, että kehittyy ja kasvaa eri tahtiin kuin kaverit, tai tarvii enemmän apuja tai tukea jossain asiassan kuin joku toinen, ei ystävyydessä merkkaa mitään.

    Kaikkea hyvää teidän perheelle ja ihanaa kesää! Tsemppiä sydänultraan, toivottavasti se menee ok <3

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)