lauantai 25. toukokuuta 2013

Reissussa

Pyryn kanssa matkailu keskipohjanmaalla on mennyt hyvin! Ollaan saatu nauttia koko mennyt vk auringon paisteessa ja sukulaisten seurassa. Pyry nauttii kun näkee lapsia! On kokoajan halaamassa ja pussaamassa jokaista ja sanoo aina "aaaaaiiiiii"  hellyyttävää!
Pyryä on jo vkn vaivannut silmätulehdus! Ei meinaa millään antibiootit purra mut tänään, 7. Päivän jälkeen vihdoin on muutosta alkanut näkymään! =)
Pyry ryömii jo oikein taitavasti. Osaa näyttää kun ei halua lisää ruokaa tai osoittaa kädellä mitä ruokaa haluaa seuraavaksi suuhunsa laittaa :) yrittää kovasti nousta tukia vasten seisomaan. Polvilleen on jo päässyt. Kyllä se tästä!

Joku kysyi lukijoista että miksi oon poistanut runon etusivulta; en tosiaan tiedä mihin hävisi kun vähän ulkonäköä muutin etusivulla. Katsotaan se uusiksi kun päästään reilu vkn päästä kotia :)

Tänään aiotaan lähteä ongelle! Ihanaa!

Pyry on muuten alkanu taas nukkuu yöt hyvin! Herää ehkä kerran aamuyöstä ja jatkaa unia lähes 10 asti. :)  mutta iltaisin hän valvookin sitten 23 asti ;)

3 kommenttia:

  1. Voi miten söpöt sukat ja housut :)

    Meilläkin oli pojalla kovin sitkeä silmätulehdus talvella. Kolmea erilaista tippaa koeteltiin ja lopulta auttoivat sellaiset tipat, joita tiputettiin silmiin useasti (olikohan ainakin 5 kertaa) päivän aikana.

    VastaaPoista
  2. Sinulla on ihana blogi ja vielä paljon ihanampi poika! Kiva lukea teidän edesottamuksia:)!

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)