keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Äiti käy vähän hitailla

Näin se syksy taas tuli ja toi värin puihin.
On ollu lievästi sanottuna erittäin laiska ja raskas olo muutaman päivän. Tuntuu että tämä ruho ei pääse sängystä ylös. Päivät tulee makoiltua Pyryn leikkejä katellessa vaakatasossa lattialla. Siinä sitten yritän skarpata ja jumpata. Ei. Ei kykene. Jokainen lihas ja nivel laittaa vastaan. Joka paikkaan sattuu. Tuntuu että vajoaa lattiasta läpi. Siellä oiski mukavasti vastassa pehmeä sänky tai saunanlauteet. Onkohan tämä siis mun tyyli sairastaa se normi syysflunssa?
Aamut jotka ei todellakaan ole koskaan ollut mua varten on raskaita. Tänään piti sitten hirveällä kiireellä lähteä Pyryn puolvuotisneuvolaan. Pikkasen murisutti ku siellä tajusin sitte että sehän on vasta huomenna. Tämän äksidentin takia sitten I joutuu olee iltaan asti duunissa. Pylly.

Pyryn mielestä laskeminen on nykyään ihan parasta! 
Ulkonakin on niin kaoottisen hirveän kauhea ja syksyinen ilma. Sataa ja on pimeää. YÄK! Eilen vielä paistoi. Pitäisi ostaa mukamas vielä jotkut sadevaatteet itelleki et päästäs kuluttaa näitä pimeitä päiviä tuonne ulos. Tuntuu niin jotenkin raskaalta päivät kun ne viettää vintiön kanssa sisällä. Meillä kun on vielä niin ahtaat tilat että ahdistaa ajatuskin koko sateisesta syksystä sisällä.

Valivali.

Ostettiin sitten vihdoin ja viimein Pyrylle turvaistuin autoon. Johan se turvakaukalo oli jo aikakin vaihtaa. Mut nuo isommathan on vasta 9kg:sta ylöspäin ja Pyry ehkä juuri ja juuri painaa sen verran ni eihän sitä edes olis voinu aikasemmin ostaa. Päädyttiin britax may waxiin.


Samalla reissulla ostettiin Pyrylle pyöräilykypärä. Eilen sit haettiin vielä pyörään hamax-lastenistuin ni päästään kärräilee joku sateeton päivä :). I löysi sen tori.fi:stä ja haki sen sitten kotiin 25e (ovh99e).

Eilen käytiin pyörää sitten testaamassa ihan kevyellä iltalenkillä ja tuo napero nautti niin hirveästi siitä että itkuhan siitä tuli kun jouduttiin sitten kotiin palaa :/ . Harmikseen tänään on just nii huono ilma että ei varmasti mennä pyöräilee.
Nyt on mentävä leikittää Pyryä.  Huomenna neuvola, sitten kerron vähä Pyryn mittoja!

2 kommenttia:

  1. Täällä on ollu tänään vähän samat tunnelmat, ulos ei huvita mennä ja ei tule tartuttua oikein mihinkään. Mut ehkä se tästä vielä iloksi muuttuu...

    Ostin just muuten meidän pojalle tuollasen samanlaisen vihreän haalarin kirppikseltä, se on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  2. IhanaIhana blogi! Luin koko hoidon parissa illassa läpi, en tiedä miksi niin kovasti kolahti mutta kiitos tuhannesti kun olet teidän arkea jakanut! Varmasti seurailen teidän tekemisiä jatkossakin! Ihana Pyry ja voimia syksyyn! :-)

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)