sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikonloppu

Vlp meni oikein mukavissa merkeissä. Yksi ihanimmista nuoruusajan ystävistä kävi kylässä ja iltaa istuttiin vielä muutaman lasillisen merkeissä pubissa. Oli kyllä taas ihan loisto lauantai.
Muutenki koko aamupäivä meni Pyryn kanssa puistossa. Pyry meni toisen lapsen äitin syliin, lapsi sai mustasukkaisuuskohtauksen ja heitti Pyryä lapiolla ja hiekkaa pöllytti päälle.
Pyryn ihmisläheisyys on välillä hieman jopa ahdistavaa. Liian lähelle tuppaa menemään samantien kun jonkun tyypin näkee. Sama onko uusi vai vanha tuttavuus.
Pyry pääsi myös laskemaan liukumäkeä ja nauraa kikatti hirveästi. :)  Ollaan paljon opeteltu Pyryn kanssa että miten kiivetään portaita. Nyt mini näytti että miten homma toimii todellisuudessa ja kiipeilyä liukumäen portaat puoleen väliin itse! Siinä oli taas sellainen pieni vau-elämys äitille :')
Tänään käytiin moikkaamassa mun ja I:n vanhoja kissoja. He siis eleli meillä ennen Pyryä, mutta oman kovaksi puhjenneen allergian takia jouduttiin ne luovuttaa :(. Mutta taas sai todeta että kyllä he ovat saaneet ansaitsemansa uuden kodin. Ja ihanaa et me heitä päästää aina katsomaan millo vain. On ne nii söpöjä! <3
I ja P meni sit illaksi käymään I:n serkun synttäreillä ja mä vähän lepäilin yksin kotona.

Huomenna taas akupunktioon. =) ja keskiviikkona pyryllä on puolitoistavuotis neuvola.
Oon muute aika onnellinen. Ärrältä saa hopea toffee karkkeja.


1 kommentti:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)