tiistai 10. syyskuuta 2013

5


Taas on mennyt aikaa kun oon viimeksi raapustellut tänne. Jotenkin ei vain kerkeä, eikä jaksa. Hirveän vaikeata avata tää pöytäkone, siirtää kuvat puhelimesta ja sitä rataa. Laiskuus.

Pari päivää sitten Pyrylle puhkesi 5.hammas. ylhäälle eteen. Nyt on etuhampaat siis esillä sekä ylhäältä että alhaalta. Kohta varmasti siis jo koko purusto, toivottavasti. Josko saisimme sitten pian normaalit yöunet takaisin. Tulee yöllä tiuskittua pienelle pojalle siitä kun herättää äitiä ainakin pari kertaa tunnissa. :/ . Pyry tiuskii sitten takaisin aamuruoan äärellä. 

Viime viikolla oli Pyryllä yhteiskäynti puhe- ja fysioterapeuttien luona. Viimeisestä käynnistä olikin kulunut jo muutamia kuukausia. Valtavasti taas kehuivat Pyryä. Hän on se ansainnut! Onhan Pyryssä ollut kokoajan valtavasti kehitystä, suuntaan ja toiseen. Hän osaamisiaan mielellään näytti, seisomaan nousua ei kuitenkaan. Ehkä ens kerralla ;).
Tässäpäs pientä tyylinäytettä. Osaa jo melkein
avata portinkin ;) Tuosta alas tullaan pyllylteen. Eli alastulossa
hieman hiomista.Päivät on Pyryn kanssa mennyt suurimmaksi osaksi puistossa. Tuossa meidän lähellä on tosi kiva leikkipuisto; Tervapääsky.  Pyryllä ei niinkään leikkiminen siellä kiinnosta, vaan toisiin lapsiin ja aikuisiin
tutustuminen. Useimmat lapsista perääntyvät Pyryä, jopa itkevät kun lähestyvä poika pelottaa ;). Pyry onkin melko "päällekäyvää" sorttia :D Todella ainutlaatuinen kuva. Harvoin hiekkalelut on kädessä!
Viikonloppuna äiti pääsi moikkaa ystäviä. Käytiin Linnanmäellä testaamassa iltahupi. Oli huisia! Ja ylitin itteni aivan täysin. Kirnu laitteessa kävin ja lupaan etten toisten mene :D . Pumppu hakkasi ainakin 200 kun siitä pääsin pois ja meinasi taju lähteä!Hullujen hommaa! Mutta kaiken sen arvoista silti, pääasia että sai olla tärkeitten seurassa <3 

Sunnuntaina sitten mentiin Vaasankadulle, katukirppailee. I:lle löytyi takki ja Pyrylle paita. Siitä mentiin sitten Ystävien luokse välipalailee ja Pyry pääsi kokeilee kerrostalon akustiikkaa. Se on nykyään siisteintä ikinä. Huutaa, hiljentyä ja kuunnella vastaako kaiku. Aina uudestaan ja uudestaan. 

Uusi viikko on vierähtäny käyntiin. Paljon on puuhaa melkein joka päivälle. Ei voi sanoa että ois tylsää! 
Eilen aloitin korva-akupunktiossa käynnit. Pitäisi auttaa n. kuukaudessa Ahdistukseen, mitä mulla siis on ollut vuosien mittaan, välillä vähempi, välillä enempi. Katsotaanpas miten käy. Toivottavasti tepsii.

Syyskuun 2.päivä eli viikko sitten aloitin karkki/suklaa lakon. Ei paha. Kuukausi pitäisi tätä toteuttaa. Ja saa luvan jatkuakkin siitä eteenpäin jos ei pahalta tunnu :). On vaan tullut kyllä mähmättyä sitten aina jotain ylimääräistä suuhun kun ei kerta sitä herkkua sinne saa laittaa. Joka päivä päätän että tänään en syö ainoan ainutta ylimääräistä välipalaa. Helpommin sanottu kuin tehty. Että eipä niitä kiloja karise yhtään mihinkään jos ei sitä suuta osaa pitää soukemalla. Nii että tää on vähän niinku plusmiinusnolla.
Joskos tämä tästä. 

Pyry tuossa touhuaa lattialla. Teistailee isänsä rumpuja. Siitä sitten mennään pallojen kimppuun, joita yritetään heittää kattoon. Ei onnistu. Seuraavaksi käydään soittopelin kimppuun ja kun siitä ei nyt hirveen kivaa saundia lähde niin sitä potkitaan ja räivitään ja jatketaan matkaa takaisin isän rumpusetin kimppuun. Nyt on siis aika lopettaa selostaminen ja keksiä kaverille jotain parempaa puuhaa. 


Tässä ollaan lähdössä Vaasankadun kirpparille.


2 kommenttia:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)