maanantai 30. syyskuuta 2013

Erilaiset äidit

Vietettiin I:n kanssa ihana hotelli/viro loma vlpna. Oli ihana saada mennä valmiiseen pöytään buffet aamiaiselle, syödä rauhassa ja vielä sen jälkeen vähän levätä.
Virossa käytiin syömässä jossain pizzeriassa vanhassakaupungissa ja oli kyllä kieltämättä ihan parasta pizzaa!
Hotellihan oli sitten täällä helsingin päässä. Nimeltään Glo. Oli mahtava paikka! Saatiin joku salahuone joku oli muutaman oven takana 9 kerroksessa vaikka kerroksia on hotellissa vain 8. :D
Harmi kun kamera ei ollut käytössä. Se vain unohtu kun otettiin yhteisestä ajasta ilo irti.
Kotipuolessa kaikki oli mennyt hyvin. Oli Pyrystä ikävä paistanut hieman läpi. Onneksi saadaan taas viettää yhdessä aikaa, vaikkakin lomailu teki oikein hyvää! 


Äskettäin katsoin tuon "erilaiset äidit"  ohjelman. Toipas mieleen 1v7kuukauden takaiset tunnelmat. Siltä osin varsinkin kun kerrottiin että sen äidin kohtu jäi vuotamaan.
Mullahan kävi samoin. Itse en siitä oikein mitään muistakaan, mutta I siitä juuri sanoi että mullahan kävi juuri noin. Hänelle oltiin siellä silloin puhuttu tuosta kun mut oli kiikutettu leikkaussaliin.
Nyt saa vain olla hyvin tyytyväinen että on nyt ja tässä. Saan kuunnella tuon pienen ihmeen tuhinaa viereisestä sängystä.
Onneksi sain synnyttää hyvässä sairaalassa.
Kyllähän siitä jäi mulle todella suuret arvet sydämeen. Luulempa että jos joskus vielä raskaaksi tulisin niin joutuisin läpi käymään synnytyksen pelkopolilla.
En tiedä uskaltaisinko edes synnyttää enää.
Mieli vaihtuu yhtä usein tämän asian suhteen ku minuutteja on päivässä.
Ei pelkästään sen takia että kohtu jäi vuotamaan, vaan sen takia että oli hyvin kipeä vuorokauden synnytys ja muutaman vuorokauden valvominen.

Näin kevyttä ajatusmaailmaa mulla on just silloin kun pitäis alkaa nukkumaan. :D

Loppuun vielä kuva Pyrystä, rakkaastani, joka sai virosta tuliaisena kuvassa olevan asun <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)