keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 14


Hyvää eilistä Lucianpäivää kaikille lukijoille! En muistanu sitä eilen toivottaa;). 

Lupasin eilen kertoa  Pyryn toisesta  lempipuuhasta.  Se on musiikki.  Sitä tehdään joka päivä monessa erimuodossa.  Joko kuunnelleen fröbeleitä, robinia tai katsellen Nalle, apina ja ankka - lastenohjelmaa jossa paljon lauletaan.  Näiden lisäksi rumpujen paukuttaminen ja pianon pimputtaminen on parasta puuhaa, kuten myös klassisen tai hevin kuuntelu (aina siis huilumusiikista stratovariukseen).  
Tässä alla kuitenkin ne muodot mihin minä hyvin vahvasti liityn. Eli näitä kirjoja kulutetaan jossain vaiheessa päivää ainakin hetken verran. Yleensä kun on mun vuoro Pyryä nukuttaa iltaisin niin laulan yhden kirjan läpi miltei kokonaan. Veikkaan keskimäärin n. 25 laulua. Joka tapauksessa niin monta, että kurkkuun sattuu loppupuolella laulamista ja aina siihen asti kunnes Pyry on varmasti nukahtanut. 
Jotain hyötyä siitä ollut, sillä voin vetäistä helposti muutamankymmenen lastenlaulua sisältävän potpurin tuosta noin vaan. 

Välillä olen illan päätteeksi tosissani toivonut, että mahdollistuisi jostain oman levyn tekeminen Pyrylle. Siis, että laulan itse levylle jonkun säestämänä kaikki Pyryn rakastamat laulut ja illan tullen laitan sen levyn vaan pyörimään ja auon sekä kirjaa, että suuta vähän niinkuin muodon vuoksi. Ei kuluisi äänihuulet niin vietävästi. :'D

Tässä vielä loppuun meidän tämän aamuista hetkeä. Pyry vähän kipeän oloinen niin jäimme kotia parantelemaan ainakin täksi päiväksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)