tiistai 15. tammikuuta 2013

Kuulokeskus

Tänään käytiin ottamassa taas lisätietoja siitä kuuleeko Pyry! Oli neljäs kerta jo, edellisillä kerroilla ei ole saatu kuuloa diagnosoitua ja nyt saatiin!:) elikkäs ei ole mitään ongelmia kuulon kanssa. Jippii!!

En oo nyt oikein kerennyt käydä täällä kirjoittelee kun Pyryn kanssa on taas öitä valvottu, ni päiviä on kulutettu useaan otteeseen lenkkeillen vaunujen/pulkan kanssa, että oon saanu silmät pidettyä auki. En tiedä mikä poikaa valvottaa ja itkettää öisin, rauhoittuu nukkumaa aina vasta kun pääsee kainaloon,  mutta kun ite ei saa sit nukuttua :(

Nyt on poikasen flunssa ja korvatulehdukset taltutettu :). Kova yritys on lähteä liikkeelle, tänään ottikin yhden konttausaskeleen eteenpäin mutta pyllähti mahallee. Ehkäpä tuossa syy nukkumisvaikeuksiin?

Käytiin eilen ottaa inf.rokote tehosteena, ei itkenyt ollenkaan, katto vaan taas archie-ilmeellä loppuajan :D otettii myös samalla mitat ja Pyry ei ollut saanut grammaakaan elopainoa lisää 3.kuukauteen. Syynä varmasti limaisuus ja siitä johtuva hirveä oksentelu. Mitat oli siis 8470g ja 69cm!  Ikää viikkoa vajaa 11kk.

Huomenna yritän laitella Pyrystä uusia kuvia. ♡

Nyt meen nukkumaan josko kerkeis hetken torkkua ennen kun pyy herättää. Ps. Mul on uus puhelin ja oli pakko kokeilla miten tällä voi kirjoitella tänne ja hyvin toimii. ;) hyvvää yötä. Pus pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)