sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uneton

En meinannut millään itse saada nukuttua kun hirveästi mietin et mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Siis lähinnä koskien sydänleikkausta. Ahdistuin yön pikkutunteina ihan hullusti. Pelottaa että jos käy jotain vakavaa ja miten kestän odottaa sen ajan kun Pyry on siinä leikkauksessa? Miten kestän sen ajan? Se tulee ihan varmasti olee tuskaisinta mitä oon koskaan kokenut. Onkos kellään vinkkejä että mitä siinä tilanteessa kannataisi tehdä? Istua ja odottaa klinikalla? Vai lähteä shoppailee? Pystyykö sitä muka yrittää shoppailla?
Näin vielä jotain untakin asiasta ja heräsin sitten varmistelemaan että onhan Pyry kunnossa.
Ei tätä päivisin edes pyörittele mielessä, miten se aina öisin valtaa mielen? Sit seuraava päivä meneekin sellaisessa pöhnässä ja tulee mietittyä asiaa :/
se siitä..

Pyryn kanssa ollaan herätty jo huima tunti sitten, eli 9 aikoihin ;) Poika nukkui itse loistavasti, pari kertaa yöllä huutaen hätä huutoa ihan parin sekunin ajan. Silittelin mahasta. Lopetti. Aamustakaan ei enää nyt ihan niin tukkoinen ollut kuin eilen!jippii!Ehkä se taas tästä!
Annetaan isin nukkua ni äiti pääsee sitte päikkäreille? ;)
Tuossa tuo Pyry reenaa konttaus asentoa ihan tosissaan! Yrittää päästä lelunsa luo, harso suussa. :D
Saas nähdä milloin huomaa idean että miten siitä pääse liikkeelle! Tuskin nyt montaa kuukautta luulis menevän :) Tällä hetkellä siis keikutaan ees taas konttausasennos.
Nyt ruvetaan leikkimään ihan kunnolla ni jaksaa nukkua sit pitemmät päikkärit kuin viis minuuttia niinku eilen.
Teenkeittoon, meinaa olla hieman tuo kurkku kipeä. Adios!

2 kommenttia:

  1. Törmäsin tuttuun nimeen eräällä face-palstalla ja sen kautta löysin tään blogin. Kivasti kirjotettuja juttuja. Ja niin sulonen poika teillä. :) sillon tällön siis käyn aina lukemassa.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun käyt lukemassa välillä :)

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)