torstai 3. tammikuuta 2013

Voihan sairaudet.

Pyry on taas 4 päivää oksennellu enemmän kuin yleensä, ja 2 yötä on taas täysin tullut valvottua. Eilen illalla flunssakin taas paheni entisestään ja tyyppi on illasta asti hengitellyt melkeenpä pelkästään suun kautta. Voi voi... Meinaa olla äitillä, kuin myös isälläkin silmät ristissä :(
Antibiootit ei siis purreet... Joskos tänään sit jos tuntuu että tukkosuus yhtä voimasta, ni mentäis käymään lastenklinikalla, ei tarvis tulevaakin yötä valvoa.

Soitin myös neuvolaan tuosta rautahässäkästä, kun oon antanut sitä liian vähän mitä on ohjeeksi annettu. Lähdetäänpä asian takia nyt käymään labrassa ottamassa Pyryltä verenkuvat. Tuloksia saadaan sitten ensi maanantaina.

Itsellä menossa nyt 3pv nutrilett-kuurilla. Ei nyt hirveän tiukkaa ole tehnyt, tänään ei ainakaan ole ollut muuta kuin kevyempi olo, eikä nälkäkään oikein vaivaa. Eilen kyllä olin hermot kireellä ku niin nälkäisenä olin. Onneksi se pahin vaihe on nyt ohi :)
 Suussa maistuu  erittäin pahalta, ketoosiin varmaan kroppa menossa, rasvaa palaa! jeejee! Vielä 4 päivää niin  voi tarkastaa puntarilta viikon lukemat ;)

Palaamisiin! Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)