tiistai 29. tammikuuta 2013

Portaat


Tänään oli portaat keskustelu vammaispolin fys.ter ja puh.ter kanssa.
Elikkäs, käytiin läpi Pyryn tähän astista kehitystä. 
Kaikki näyttää menevän suhtkoht ajallaan. Olkaamme siis hyvin hyvin tyytyväisiä!
Tuli niin hyvä mieli! 
Päällimmäisenä jäi mieleen sellaiset kuin; pinsettiotteen puutos ja ruoan jauhaminen suussa niin että ei siirrä sitä "pilkkoessaan" puolelta toiselle vaan tavallaan "mussuttaa". Hyvin downimaista kuulemma. Eli me vanhemmat voimme tukea sitten sen ruoan jauhantataitoa sillä, että lusikoidessa ruokaa suuhun laitamme lusikan vuorotellen joko vasemmalle tai oikealle poskeen. 
Meinasivat myös että ryömimisvaihetta ei Pyryllä varmasti tule olemaan, eli meidän täytyy avustaa P:tä konttauksen oppimisessa, tästä lähtien siis yritän joka kerta kun asentoon menee, siirtää hänen jalkoja ja käsiä eteenpäin. Voi olla vähän haastavaa kun tähän mennessä jos oon asiaan puuttunut ni herra vetää raivarit :).
Plussaa siis paukku asiasta kuin asiasta.Tällaisen asukokonaisuuden ostin Pyrylle, tuleville 1-vuotis synttäreille! Eikö ole niin hieno!


Alakuvat kertovat siitä kuinka helposti meillä mennään päikkäreille jos yritetään nukuttaa omaan sänkyyn ;) Sillon ei kyllä nimittäin nukuta vaan leikitä! Eli otin pojan kainaloon ja nukahettiin sitten yhdessä meidän sänkyyn.

 Tämän palikkahässäkän Pyry sai meiltä joululahjaksi ja siitä on yllättävän nopeasti tullut erittäin kiinnostava lelu! :) Hyvä niin.

                                               


Päivä on siis mennyt kaikin puolin hyvin! Kaiken kruunasi loskasäässä tarpominen vaunujen kanssa ja sen päälle saunominen perheen kesken. Väsynyt poika ei vaan millään meinannut nukahtaa siltikään. Sittenpä keksin konstin! Oon puhelimeen tilannut vauvalle tarkotettuja unimusiikkeja. Vein puhelimen pojan viereen sänkyyn ja laitoin musiikit soimaan. Sinne nukahti yhdessä hujauksessa. Eli voimme olettaa että kikka toimi oikein loistavasti ja tästä lähtien Pyry saa musiikit sänkyynsä :)

Nyt nauttimaan I:n kainaloon illasta ja nukkumaan! Hyvää yötä. Puspus!

1 kommentti:

  1. Hei Hanski ja Pyrtsi! :) Tulin heti tsekkaan sun blogia. Ihana lämpimästi kirjoitat ja pikku herra on aivan hellyyttävä! ei muuta kuin hyvää jatkoa blogin kans!
    t.Hanna "villistä lännestä" ;)
    p.s. meil on tyypit lähtenyt konttaamaan suoraan 11kk:n iässä ja ryömimiset jääneet välistä kokonaan

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)