torstai 10. tammikuuta 2013

Viittomia ja viikon kuulumisia

Eilen oltiin sofianlehdossa opettelemassa tukiviittomia kolmen kummin kera :) Saatiin jokainen 100 viittomaa mitä sitten opetella kotona. Oon yrittäny tänään ite hirveästi viittoa pyrylle kaikkea! Esim. Auto, Talo, Isi, Kiitos, punainen, keltainen, itku, nuku hyvin jne. :)

Pyryllä loppui antibiootit eilen. On paljon paremmassa kunnossakin jo! Flunssaa tietty on, niinkuin aina mutta nyt ei tarvi kokoajan olla imurin varressa kiinni puhistamassa vuotavaa nenää :).
Limaa yskii ja oksentaa, ne siis miinuspuolena mutta Pyryllehän se tekee vain hyvää.

Hirveästi poika kehittyy kokoajan. Pysyy konttausasennossa jo puolisen minuuttia. Yritän avustaa eteenpäin lähdössä niin vetää sellaset pienimuotoset raivarit :D Eli IHAN ITSE haluaa oppia! On ainakin se omatahto selvästi nähtävissä.Tässä pientä tyyli näytettä :)


Nyt on taas tullut se vaihe kun ei viihdytä yhtään lattialla. Syli on paras. Varsinkin pusuttelu ja kutittelu. Leikkii kyllä, tai noh, äiti leikkii ja Pyry kattoo!


Mun kunto on se että jo 5 päivää kärsitty hillittömästä kurkkukivusta. On vedetty rohtoa miljoonassa erimuodossa ja mikään ei tehoa. :/ Mut parempi tämä kuin se että se noro tulis meille.

Ensi viikon torstaina meillä alkaa muuten erityismuskari! Siitä oon ihan intopiukeena :D
Niin siistiä! Musta se  on jotain niin maagista että siellä on muitakin erityislasten vanhempia ja varsinkin se että siellä niitä erityislapsia! Kaikki vielä alle 3v! AAAW. En malta odottaa. Täydellinen pakkaus.

3 kommenttia:

  1. http://rakkaussinuakohtaan.blogspot.fi/ sulle on tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista
  2. Samalla asialla kuin edellinen, blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  3. http://kristajaoliver.blogspot.fi/ siel olisi sulle haaste =)

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)