torstai 3. tammikuuta 2013

Labra/Lelut

Lisää kuvateksti

Tällaisen Lelun löysin tänään Fidasta. Siitäpä tuli heti Pyryn ehdoton top1. Mikki päristää rumpuja kun tuota vetää perässä. Pyrykin tajusi kikan, kun hieman ohjeistin! Yritti myös todella päästä eteenpäin kun hiukan kauemmaksi rumpalin jätin! :)

 Tämä Nalle tuli mukaan uv:n kyläpaikasta!
Ihmetystä riittää kerrakseen kun nalle
 rupee puhumaan :)
 Ei ole varmaan koskaan jaksanut yhtä kauan leikkiä leluillansa kuin tänään. Helposti vierähti 2,5h lattialla mukisematta. Ihmeellistä, vielä kun on niin kuvin tukkoinen pieni. Muutenki aivan mahtavalla päällä ollut. Ei ole itkenyt juuri ollenkaan ja naureskelee vain. Rakas!Käytiin muuten tänään ottamassa se verenkuva labrassa. Jäin vähän monttu auki kun hoitajat siellä yrittivät eka ottaa Pyryltä kyynertaipeesta näytettä. Eihän se tietenkään suoneen osunut, kovin ränkläsivät sitä piikkiä vielä. Voitte vain kuvitella huudon määrän :/
Piikki pois, huuto lakkasi ja perus archie bunker ilme päälle sitten loppu labrakäynnin ajaksi, ei ilme muuttunut ollenkaan vaikka sitten tätit alkoi koetta ottamaan sormen päästä. Kyllä minäki oisin sillä ilmeellä kattonu jos mulle ois noin tehty :D

Pakko vielä vähän kehaista. Oon opettanut Pyryä nyt muutaman päivän potalle ja joka kerta sinne on tarpeensa tehny! Pottakuningas!

Ei nyt sitten näköjään menty siellä lastenklinikalla käymään. Toivotaan että ensi yö menee kotikonstein paremmin ku viime yö. Ainakin varaudutaan itse paremmin ja mennään ajoissa nukkumaan että jaksaa sitten valvoa jos tarve on.
4 kommenttia:

 1. Pyry taas oma ihana itsensä <3
  Joo siis mekin käytiin Oliverin kanssa labrassa tossa pari vk taakse päin ja ai että.... VERENPAINE NOUSEE KUN EDES MIETIN.
  Kaksi hoitajaa sörkkii ensin kyynertaipeeseen sitten kämmenselkään (näissä onnistumatta) vielä sormenpäähän ja sekin meni ihan PÄIN... tiedät varmasti lopun.
  Ja siis kun se oli silkkaa epäpätevyyttä hoitajilta. Koska ennen Oliverilta on onnistuttu ottamaan kyynertaipeesta ihan hyvin ja sormenpäästäkin, mutta nyt... Enkä nyt jaksa tähän eritellä koko käyntiä, mutta oikeesti itellänikin muutaman kyynel valui kun katsoin sitä toimintaa. Onneks mun hyvän ystävän äiti on labrahoitaja ja ottaa ensiviikolla Oliverilta kilpirauhais näytteen.
  JEE HYVÄ PYRY POTTAKUNINGAS <3 !!
  Pyrylle haleja ja suukkoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinne myös paljon Oliverille terveisiä! Millos tuutte kyläilee? =)

   Poista
 2. Mä olin ihan järkyttynyt, kun meidän pikkumiehestä piti ottaa verikokeet 4kk iässä kyynärtaipeesta. Hyvin kuitenkin suonet löytyi, mutta tuntui se hirveältä, kun niin pieneen käteen aletaan sorkkimaan niin isolla neulalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ja varsinkin ku sitä ronklattiin oikein :o ku ei osunut sinne.. :/

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)