keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Muumimaailma ja ROBIN CHECK.


Oltiin heti heinäkuun alussa kaveriperheiden kesken mökkeilemässä Kivimäen matkailutilalla Maskussa. Voin suositella tilaa koko sydämestä :). 

yläkerran ikkunan maisemia

Ei nyt tullut otettua näköjään kuin muutama kuva paikasta! Mutta tästä linkistä näet lisää tietoa 
paikasta! Tosi kiva paikka näin lapsiperheillekin! Myös oikein hyvän matkan päässä Muumimaailmasta ja turusta. Sopuhintainenkin jos perheitä lähtee matkaan enemmänkin kuin yksi perhe!  Matkan tarkoituksena oli tavata muumien maailma ja ottaa rennosti!Muumimaailma on kyllä kiva paikka. Tosi paljon nähtävää kaikenkaikkiaan. Meitä onneksi aurinkoiset kelitkin suosi matkan ajan.
Kuvista jo sen huomaa, että Pyry tykkää ihan mielettömästi muumeista! Itkuhan siitä aina tuli kun joutui irrottautumaan hetkeksi muumien haleista. Niitä pussattiin ja halattiin kovasti. Mikään muu siellä muumimaailmassa ei niin kiinnostanutkaan kuin muumit ja muumitalon portaat.

Luulen, että seuraavalla kerralla Pyryn kanssa jo päästään ihmettelemään paremmin asioita. Tällä hetkellä kun poika on melkoinen tuuliviiri. Paikalla ei pysytä nanosekuntiakaan, eli keskittyminen yhteen asiaan on yhtä tyhjän kanssa. 

Olimme melkoisen poikki muumimaailmapäivän jälkeen. Vikkelät jalat kun Pyryllä on.


Pääsimme käymään myös Ruisrockissa katsomassa ROBINia. 
Pyryn toinen lemppariasia elämässä. Olihan hän innoissaan. Hieman hämillään, mutta tyytyväisenä ja täysin lumoutuneena katsoi koko tunnin Robinin esiintymistä. Jos puitteet olisi olleet sallivammat  olisimme varmasti yrittäneet saada nähdä ihan läheltä Robinin, mutta kansaa oli niin paljon, että pienen lapsen kanssa se oli vähä niinkuin pakko lähteä samantien sitten keikan jälkeen pois.


Ja näinhän keikan jälkeen kävi. Uni tuli kantorepussa samantien :).Kaikin puolin kesä on sujunut meillä aivan ihanasti.
Ollaan tosi paljon touhuttu asioita.
Minä olen kylläkin paljon tehnyt töitä, mutta muut ajat ollaan kyllä menty paikasta toiseen.

Kesän ilmatkin toukokuusta lähtien on täällä etelä-suomessa ollut oikein suotuisat. Tosi nätit ilman lähes kokoajan. Pienet sadepäiväthän kuuluvat kyllä kesään, mutta siis niitäkin on ollut just sopivasti. Ei voi siis ilmastakaan valittaa ollenkaan!

Onneksi vielä hetken tämä kesä jatkuu! Vielä on paljon kokematta asioita! Kerron niistä taas lisää tuonnenpana!

Tiiättekö. Nyt on hyvä. Nautitaan, Ihanaa loppukesän jatkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)