sunnuntai 30. elokuuta 2015

Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme.
Tämmöinen pieni suklaajäätelösuu on ollut nyt kovin kipeänä kolme päivää. Kuume on sahannut jatkuvasti yli 39. Yötä päivää. 
Tänään sitten levottomuuden, unettomuuden ja kuumeen takia käytiin lastenklinikalla.
Otettiin pika-crp ja pikaviljely nielusta. Crp näytti 69, joka viittaisi virukseen. Nieluviljely oli puhdas, vaikka peitteitä kovasti olikin. Lääkäri sitten päätti että kirjoittaa kefexin-antibioottikuurin, josko se nielutulehdus olisi kuitenkin bakteerin aiheuttamaa. Kuume pitäisi siis sillä saada pois, jos se bakteerintuottamaa tautia kuitenkin loppupeleissä on. Jos ei kuume kuitenkaan huomenna ole laskenut, menemme labraan ottaa uudet näytteet. Jos parantumaan lähtee, niin sitten vasta tiistaina.
Mä oon niin antibioottivastainen, mutta kokeiltavahan se on. Sille ei mahda mitään. Onneksi on vasta kolmannet antibiootit Pyryn elämän aikana.

Oon ollu niin tosi huolissani tuosta ihanasta. Heti tulee mieleen kaikki kauhedet, aina leukemiaan asti. Vaikka ei pitäisi sillä itseä ressata. Mutta kun downeilla se vain voi olla kovinkin tyypillinen syöpä. Mutta ei tämä nyt sitä. Kyllä mä sen tiedän.

Ruoka ei ole maistunut ollenkaan. Ainoastaan jäätelö, mehu ja vesi. Aina kun kuume ylittää 39, menee poika aivan tolaltansa. Sellainen kauhunsekainen olotila saapuu. Kyhnöttää sylissä, itkee ja katse on poissaoleva. Se jos jokin repii sydäntä.

Nyt vain siis toivomaan että tämä lähtis tästä ylämäkeen! 
2 kommenttia:

  1. Hei! tulin kurkkimaan blogiisi ja nämä kuvat saivat melkein pyyhkäisemään pientä poskea, voi että, se on riipaisevaa kun pieni sairastaa ja vielä enemmänkin tietysti kun huolilla on isommat varjotkin. Paljon kuitenkin jaksamista ja iloa syksyynne!

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)