lauantai 10. maaliskuuta 2018

K8. Päivä numero 4.

Minä ostin "mähmä"-fanille
Lippiksen. Onnellinen
Omistaja.

Näin ääniyliherkkä lapsi
Nukkuu sairaalassa. 

Parasta sairaalassa olossa on se, että
Saa siskon vierailulle.

Nämä pedot olivat örinäleikkeihin
oikein hyviä. Asiaankuuluva ilmekin Pyryllä.

Piirtämistä myös harrasti.

Haleja ei koskaan voi siskon kanssa olla liikaa.

Näistä asioista koostui tämä päivä ja oikeastaan eilinenkin.  Näiden lisäksi Pyryllä lopetettiin yöllä epiduraalipuudutteen anto ja siirryttiin opiaatteihin. Hän pärjää niillä hyvin ja näin ollen sai epin pois ja siinä samalla virtsakatetrin. Nämä kaikki tarkoittaakin sitä, että 99prosentin todennäköisyydellä hän pääsee huomenna kotiin. Erittäin nopeasti toipuva poika! Mut ei tää vielä ohi ole. Kotona makoilu jatkuu viel monta viikkoa.

Mulle itelle tää on jotenkin tosi raskasta aikaa. Otan tämän tosi syvälle sydämeen ja mieli on melko herkillä. Tää kodin ja sairaalan ravaaminen vauvan kanssa pojan luo on ollut inhottavaa, onneksi oli näin lyhyt aika.
Mutta niin, se pienen lapsen harmitus, kun ei pääse nousemaan ylös on mulle paha. Se kun hän ei käsitä sitä, että miksi näin ja sitä, että kuinka pitkä aika se 4 viikkoa on.  Nyt tuo aika tuntuu itelle ikuisuudelta. Tänäänkin kun monta kertaa lapsrakas koitti kammeta ittensä ylös ni äh. Mun sydän meinasi särkyä.

Toivon, että kotona Pyrylläkin menee aika mukavammin kuin sairaalassa ja näin olen minäki pärjään tän mun herkistelyn kanssa. Ei meillä kuitenkaan ole mitään hätää. Tää on nyt tätä ja pian taas juostaan..

2 kommenttia:

  1. Ihana toi ylempi kuva Pyrystä ja siskosta!

    VastaaPoista
  2. Upeaa, että Pyry on toipunut noin hyvin! Operaatio meni mallikkaasti ja nyt toipuminen jo hyvässä vauhdissa:) Ymmärrän, että vauvan kanssa tuntuu hieman raskaalta kulkea sairaalaan. Voi mikä lämpö Pyryllä ja siskolla ylemmässä kuvassa. Ihana, kun Pyry saa voimia siskon visiitistä! Omassa kotona kaikki varmasti helpompaa. Mahdollisesti olette jo päässeet kotiin:) Hyvää toipumisen jatkoa Pyrylle ja voimia koko perheelle!

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)